Μαρία Σολωμού – Πάνος Ιωαννίδης: Τι συμβαίνει μεταξύ τους. Έχουν κάτι ερωτiκό;

January 28, 2023


Τι συμβαίνει ανάμεσα στη Μαριά Σολωμού και τον Πάνο Ιωαννίδη;Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Ιωαννίδης πρόσφατα βρέθηκαν μαζί στο Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ και μετά από αυτή την τηλεοπτική τους συνύπαρξη, ήταν πολλοί αυτοί που είπαν πως τους άρεσαν σαν ζευγάρι…Καλεσμένη στο Πρωινό της Παρασκευής, όταν ρωτήθηκε αν υπήρξε κάτι ανάμεσά τους, η Μαρία Σολωμού ξεκαθάρισε: “Τίποτα απολύτως! Ένα τραπεζάκι, κά…



Τι συμβαίνει ανάμεσα στη Μαριά Σολωμού και τον Πάνο Ιωαννίδη;

Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Ιωαννίδης πρόσφατα βρέθηκαν μαζί στο Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ και μετά από αυτή την τηλεοπτική τους συνύπαρξη, ήταν πολλοί αυτοί που είπαν πως τους άρεσαν σαν ζευγάρι…

Καλεσμένη στο Πρωινό της Παρασκευής, όταν ρωτήθηκε αν υπήρξε κάτι ανάμεσά τους, η Μαρία Σολωμού ξεκαθάρισε:

“Τίποτα απολύτως! Ένα τραπεζάκι, κάποια μακαρόνια που του έφτιαξα… Μου το είπε πολύς κόσμος, είχαμε χημεία. Περάσαμε ωραία.

Έχει πολύ χιούμορ -δεν του φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Είναι πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος. Περάσαμε ωραία, αυτό, δεν έχω να πω κάτι άλλο παιδιά. Όχι, να το ξεκαθαρίσουμε”.

Στο φινάλε της κουβέντας, όμως, η ομάδα της εκπομπής είπε στην Μαρία Σολωμού: “Εμείς όλοι λέμε με μία φωνή, 1η Ιουνίου θα ανοίξουν τα εστιατόρια, κάνε ένα dinner με τον Πάνο. Πρέπει να πάτε”!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.