Δημήτρης Μπέλλος-Μαρία Μπέη, Masterchef: Γιατί χώρισαν, αυτός είναι ο πραγματικός λόγος!

January 27, 2023


Σύμφωνα με την εκπομπή ”Ευτυχείτε” το ειδύλλιο του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη έληξε άδοξα, μετά το τέλος των γυρισμάτων.Πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση του χωρισμού δεν ήταν ακριβώς… κοινή. Ο Δημήτρης ήταν αυτός ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του με τη Μαρία, χωρίς όμως κάτι να έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν.Ο επίδοξος masterchef φαίνεται να προχώρησε ήδη παρακάτω. Το ρεπο…



Σύμφωνα με την εκπομπή ”Ευτυχείτε” το ειδύλλιο του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη έληξε άδοξα, μετά το τέλος των γυρισμάτων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση του χωρισμού δεν ήταν ακριβώς… κοινή.

Ο Δημήτρης ήταν αυτός ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του με τη Μαρία, χωρίς όμως κάτι να έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν.

Ο επίδοξος masterchef φαίνεται να προχώρησε ήδη παρακάτω.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει πως είναι ξανά με την πρώην σύντροφό του και μάλιστα μένουν και μαζί, κάτι το οποίο φουντώνει τις φήμες που θέλουν η σχέση Μπέλλου και Μαρίας να έληξε για τα μάτια της πρώην κοπέλας του μάγειρα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.