Μας έκοψε την ανάσα στο Deal: Της έχουν μείνει 5 «χρυσά» ποσά, τα 2 είναι 60.000 €

January 22, 2023


Το απίστευτο deal αυτής της παίκτριας τους άφησε όλους με το στόμα ανοικτό. Το επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα (17/01) προβλέπεται να έχει μεγάλες ανατροπές.Πιο συγκεκριμένα,η σημερινή παίκτρια είναι η Εύα από την Αχαΐα, που από δημοσιογράφος έχει αποφασίσει να κερδίσει ένα καλό ποσό, προκειμένου να ανοίξει ένα κατάστημα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που «κόβει» την ανάσα.Ο παρουσιαστής Χρήστος Φε…



Το απίστευτο deal αυτής της παίκτριας τους άφησε όλους με το στόμα ανοικτό.

Το απίστευτο deal

Το επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα (17/01) προβλέπεται να έχει μεγάλες ανατροπές.Πιο συγκεκριμένα,η σημερινή παίκτρια είναι η Εύα από την Αχαΐα, που από δημοσιογράφος έχει αποφασίσει να κερδίσει ένα καλό ποσό, προκειμένου να ανοίξει ένα κατάστημα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που «κόβει» την ανάσα.

Ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος εμφανίζεται αρκετά ενθουσιασμένος. Ειδικότερα στο trailer που προβλήθηκε φαίνεται να λέει πως: «Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει». Οι παίκτες είναι ενθουσιασμένοι, αφού βλέπουν την Εύα να έχει μείνει με 5 «χρυσά» ποσά, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα 60.000€ (δύο φορές).

Στο τέλος του trailer, ο Φερεντίνος λέει την πρόταση του τραπεζίτη, η οποία ανέρχεται στα 25.000€ και στο επόμενο πλάνο, η Εύα χτυπάει τρεις φορές το κουτί και απορρίπτει την πρόταση του τραπεζίτη. Τόσο οι παίκτες όσο και ο παρουσιαστής έχουν μείνει άναυδοι. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η Εύα καταφέρει να κερδίσει τον τραπεζίτη και να φύγει με τις τσέπες της γεμάτες.

Δείτε το απόσπασμα

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.