Δεύτερη στον κόσμο η ελληνική κουζίνα – Στην 17η θέση η τουρκική

January 22, 2023


Σπουδαία διάκριση για την Ελληνική κουζίνα σε λίστα για τις πιο νόστιμες κουζίνες του κόσμου της Food Atlas στη Βουλγαρία. Την πρώτη θέση κατέλαβε η ιταλική κουζίνα, ενώ την 17η θέση η τουρκική κουζίνα, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις. Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επέκριναν με χιούμορ τη λίστα που κατέτασσε ακόμη και την αμερικανική κουζίνα πιο πάνω (13η θέση) από την τουρκική, αναρτώ…



Σπουδαία διάκριση για την Ελληνική κουζίνα σε λίστα για τις πιο νόστιμες κουζίνες του κόσμου της Food Atlas στη Βουλγαρία.

Σάλος στην Τουρκία

Την πρώτη θέση κατέλαβε η ιταλική κουζίνα, ενώ την 17η θέση η τουρκική κουζίνα, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις. Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επέκριναν με χιούμορ τη λίστα που κατέτασσε ακόμη και την αμερικανική κουζίνα πιο πάνω (13η θέση) από την τουρκική, αναρτώντας φωτογραφίες από φαστ φουντ.

«Αν η αμερικανική κουζίνα βρίσκεται στην πρώτη 20άδα, η λίστα είναι άκυρη», έγραψαν χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ένας χρήστης με βυζαντινή σημαία στην εικόνα του προφίλ του ρώτησε: «Είναι η Τουρκία 17η; Ποιος έκανε αυτή τη λίστα;»

Το σχόλιο Έλληνα χρήστη

Ένας άλλος, Έλληνας χρήστης που συμμετείχε στη συνομιλία απάντησε: «Είναι η Αμερική μπροστά από την Τουρκία; Με τίποτα».

Ο λογαριασμός με μια φωτογραφία προφίλ της βυζαντινής σημαίας επέκρινε την κατάταξη στη λίστα, λέγοντας «Ακόμη και η Πολωνία είναι πάνω από την Τουρκία».

Η λίστα με τις 50 κουζίνες

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.