Έτριβε τα μάτια του ο Φερεντίνος: Η παίκτρια που σταμάτησε να παίζει και χάρισε τις 30 χιλιάδες στον τραπεζίτη

January 22, 2023


Την ευκαιρία να φύγει με πολλές χιλιάδες ευρώ από το Deal του Alpha είχε η Μαρία αλλά κυριολεκτικά την…πέταξε και το κοινό δεν το πίστευε! Η νεαρή κοπέλα κατάφερε να βγάλει αρκετά κόκκινα από το παιχνίδι και να φτάσει σε ένα σημείο να έχει μέσα τις 60.000 ευρώ, τις 40.000, τα 2, το 1 και το 0,01 ευρώ.Σε εκείνο το σημείο, ο τραπεζίτης της έκανε προσφορά ύψους 10.000, την οποία μετά από σκέψη …



Την ευκαιρία να φύγει με πολλές χιλιάδες ευρώ από το Deal του Alpha είχε η Μαρία αλλά κυριολεκτικά την…πέταξε και το κοινό δεν το πίστευε!

Το περιστατικό

Η νεαρή κοπέλα κατάφερε να βγάλει αρκετά κόκκινα από το παιχνίδι και να φτάσει σε ένα σημείο να έχει μέσα τις 60.000 ευρώ, τις 40.000, τα 2, το 1 και το 0,01 ευρώ.

Σε εκείνο το σημείο, ο τραπεζίτης της έκανε προσφορά ύψους 10.000, την οποία μετά από σκέψη την δέχθηκε.

Κάτι που ωστόσο αποδείχθηκε λανθασμένη κίνηση, καθώς όπως μπορείτε να δείτε, δεν είχε στο κουτί της, τις 60.000 ευρώ, αλλά είχε τις 40.000.

Δείτε το βίντεο της Μαρίας

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.