“Πάμε να φύγουμε, δεν γίνονται αυτά”: Σάλος στο Deal, σε λίγα λεπτά έχασε 120.000 ευρώ

January 21, 2023


Το Deal είναι ένα τηλεπαιχνίδι που κρατάει ψηλά την αγωνία του κοινού και αγαπάμε πάντα να βλέπουμε τον Χρήστο Φερεντίνο στις οθόνες μας. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, Τρίτη, του οποίου το τηλεοπτικό μέλλον είναι πλέον γνωστό, συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό με την παίκτρια που κάθισε στην κόκκινη καρέκλα, προκειμένου να διεκδικήσει ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο.Ειδικότερα, η Μαρούσα άρχισε …



Το Deal είναι ένα τηλεπαιχνίδι που κρατάει ψηλά την αγωνία του κοινού και αγαπάμε πάντα να βλέπουμε τον Χρήστο Φερεντίνο στις οθόνες μας.

Το κορυφαίο Deal

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, Τρίτη, του οποίου το τηλεοπτικό μέλλον είναι πλέον γνωστό, συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό με την παίκτρια που κάθισε στην κόκκινη καρέκλα, προκειμένου να διεκδικήσει ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο.

Ειδικότερα, η Μαρούσα άρχισε το παιχνίδι και δήλωσε πως αν κερδίσει ένα ικανοποιητικό ποσό, θα πραγματοποιήσει τον γάμο και την βάφτιση του παιδιού της, ενώ θα ήθελε ν’ αγοράσει και ένα αμάξι.

Το απίστευτο περιστατικό με την παίκτρια του Deal
Με το που ξεκίνησε ο πρώτος γύρος όλα κατέρρευσαν, καθώς το πρώτο κουτί που άνοιξε περιείχε τα 40.000 ευρώ και το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό εξαφανίστηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όμως η τύχη δεν την βοήθησε ούτε στη συνέχεια, διότι το δεύτερο κουτί που άνοιξε περιείχε τις 20.000, ενώ το τρίτο τις 60.000.

Τόσο οι συμπαίκτες της, όσο και το κοινό που παρακολουθούσε έμειναν άφωνοι και δεν μπορούσαν να πιστέψουν όλα όσα συνέβησαν μέσα σε μόλις πέντε λεπτά.

Από την πλευρά του, ο τραπεζίτης δεν χρειάστηκε να επέμβει και ήταν ο μόνος που χάρηκε με αυτή την ανατροπή.

Δείτε τη στιγμή

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.