Έλενα Παπαρίζου: Απαγορεύονται 8 τρόφιμα αλλά κάνει δουλειά – Η περίεργη δίαιτα για γρήγορη απώλεια κιλών

January 21, 2023


Η δίαιτα της Έλενα Παπαρίζου τη βοηθάει να μην παίρνει περιττό βάρος και αν και θα σας ακουστεί λίγο περιεργη, κάνει δουλειά και θα δείτε αμέσως αποτελέσματα. Στην εν λόγω δίαιτα απαγορεύεται η κατανάλωση οχτώ τροφίμων, αλλά είναι πολύ αποτελεσματική.Πρόκειται για την δίαιτα της λεπτίνης που κάνει θραύση στο Χόλιγουντ.Η λεπτίνη είναι μια ορμόνη που βοηθάει στη ρύθμιση της όρεξης και του μεταβολισμ…


Η δίαιτα της Έλενα Παπαρίζου τη βοηθάει να μην παίρνει περιττό βάρος και αν και θα σας ακουστεί λίγο περιεργη, κάνει δουλειά και θα δείτε αμέσως αποτελέσματα.

Διαβάστε τα πάντα για τη διατροφή της

Στην εν λόγω δίαιτα απαγορεύεται η κατανάλωση οχτώ τροφίμων, αλλά είναι πολύ αποτελεσματική.

Πρόκειται για την δίαιτα της λεπτίνης που κάνει θραύση στο Χόλιγουντ.

Η λεπτίνη είναι μια ορμόνη που βοηθάει στη ρύθμιση της όρεξης και του μεταβολισμού και παράγεται από τα λιποκύτταρα.

Ανάλογα λοιπόν με τις τροφές που θα καταναλώσουμε, θα τη διατηρήσουμε στα σωστά επίπεδα, ώστε να μην πεινάμε, αλλά και να ενεργοποιήσουμε το μεταβολισμό μας.

Η δίαιτα βασίζεται σε κάποιες «σούπερ τροφές»:

Γκρέιπφρουτ, αμύγδαλα, σπανάκι, ντομάτα, αβγά, γιαούρτι, κεράσι, μήλο, ρόκα, μπρόκολο, λάχανο, πράσινο τσάι, καρότο, πιπεριά, λιναρόσπορος, βατό¬μουρο, μαρούλι, δημητριακά ολικής άλεσης, χυμός λεμονιού, πορτοκάλι.

Μάλιστα, το χυμό λεμονιού επιβάλλεται να τον πίνετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας όταν διψάτε ή πεινάτε.

Όσα απαγορεύονται

Αναψυκτικά, ποτά, καφές, χυμοί με ζάχαρη, ζάχαρη, λιπαρά τρόφιμα, γλυκά και jυnk food.

Δίαιτα της Έλενας Παπαρίζου: Το πρωινό από το βραδινό πρέπει να απέχουν 12 ώρες
Επίσης, δεν πρέπει να φάτε μπουκιά μετά το βραδινό γεύμα -που θα είναι το αργότερο στις 8 το βράδυ, ενώ το πρωινό με το βραδινό πρέπει να απέχουν ένα 12ωρο και να τα καταναλώνετε αυστηρά τις ίδιες ώρες, γιατί έτσι ενεργοποιείται ο μεταβολισμός.

Το πρόγραμμα διατροφής της

3 γεύματα την ημέρα, τα οποία απέχουν μεταξύ τους 6 ώρες, χωρίς σνακ ενδιάμεσα, οι ποσότητες είναι στο μέγεθος μιας παλάμης, ενώ πρέπει να τρώτε αργά και σταθερά, για να μπορέσει ο εγκέφαλος να προλάβει να δώσει εντολή ότι χορτάσατε.

Στην πραγματικότητα -και σύμφωνα με καταξιωμένους διατροφολόγους- μπορείς άνετα να φας το βράδυ ό,τι ώρα θελήσεις αρκεί να είναι ένα ελαφρύ γεύμα ή κάποιος χυμός με πρωτεΐνη και μπόλικο νερό.

Αν λοιπόν δεν θέλεις να επιλέξεις για βραδινό τόνο ή στεγνό κοτόπουλο με πράσινη σαλάτα υπάρχουν και εναλλακτικές: μπορείς να φας γιαούρτι με δημητριακά, γιαούρτι με φρούτα ή ακόμα και παγωτό γιαούρτι.

Άλλη μία καλή επιλογή είναι ένα πακετάκι με κρακεράκια των 100 θερμίδων, αν είσαι λάτρης του αλμυρού ή ένα παξιμάδι κριθαρένιο με λίγο τυρί κότατζ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.