Αυθόρμητο ή στημένο; Η Πρωτοχρονιά της Κορομηλά με την πρόταση γάμου Γαρμπή – Σχοινά

January 11, 2023


Ήταν Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 και όπως συνηθιζόταν τότε τα εορταστικά προγράμματα ήταν ζωντανά.
Όπως έγινε και χθες μετά από 20 και βάλε χρόνια στον τελικό του «Just the two of us» με τον Νίκο Κοκλώνη. Η ελληνική τηλεόραση ζούσε περιόδους άνθησης με τα φαντασμαγορικά σόου της Κορομηλά να μονοπωλούν τις βραδιές Σαββάτου. Το στιγμιότυπο της πρότασης γάμου έχει καταγραφεί χωρίς αμφιβολία στα πι…


Ήταν Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 και όπως συνηθιζόταν τότε τα εορταστικά προγράμματα ήταν ζωντανά.

Όπως έγινε και χθες μετά από 20 και βάλε χρόνια στον τελικό του «Just the two of us» με τον Νίκο Κοκλώνη. Η ελληνική τηλεόραση ζούσε περιόδους άνθησης με τα φαντασμαγορικά σόου της Κορομηλά να μονοπωλούν τις βραδιές Σαββάτου. 

  • Καλεσμένη στο Πρωτοχρονιάτικο «Μπράβο» ήταν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς. Οι τραγουδιστές που ήταν και ζευγάρι, είχαν μόλις κυκλοφορήσει ένα ντουέτο μαζί το «Ζήσαμε» και ετοιμάζονταν να το τραγουδήσουν για το τηλεοπτικό κοινό. Το ένα σενάριο θέλει τη Ρούλα Κορομηλά και την παραγωγή της εκπομπής να ήταν «μιλημένοι» με μόνη την Καίτη Γαρμπή να παραμένει σε άγνοια. 

Το στιγμιότυπο της πρότασης γάμου έχει καταγραφεί χωρίς αμφιβολία στα πιο ξεχωριστά της ελληνικής τηλεόρασης. Το άλλο σενάριο βέβαια που το ζευγάρι Γαρμπή – Σχοινάς δεν παραδέχθηκε ποτέ ήταν πως και η Καίτη Γαρμπή γνώριζε για το τι επρόκειτο να συμβεί εκείνο το βράδυ. 

Μιλάμε για εποχές που το κοινό ήταν τελείως ανυποψίαστο και «κατάπινε» ότι κι αν του σέρβιρε η τηλεόραση. Πάντως μέχρι σήμερα Γαρμπή και Σχοινάς δεν έχουν παραδεχθεί ποτέ ότι η κίνηση του Διονύση ήταν προσχεδιασμένη. 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.