Σε θαύμα ελπίζουν οι γιατροί για τον Κωνσταντίνο – Προετοιμάζονται για το μοιραίο τα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

January 11, 2023


Πολύ σοβαρή ενώ σύμφωνα με μια πηγή «μη αναστρέψιμη» ήταν χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα η κατάσταση της υγείας του τελευταίου Μονάρχη της Ελλάδος, του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου. Ήδη τα μέλη της πρώην Βασιλικής οικογένειας της Ελλάδος προετοιμάζονταν για το μοιραίο. Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλευρό του βρίσκονται διαρκώς ή πρώην Βασίλισσα Άννα Μαρία και ο γιος του Νικόλαος με τη σύζυγο του Τατι…



Πολύ σοβαρή ενώ σύμφωνα με μια πηγή «μη αναστρέψιμη» ήταν χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα η κατάσταση της υγείας του τελευταίου Μονάρχη της Ελλάδος, του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

  • Όλες οι πληροφορίες που έρχονταν από το «Υγεία» ήταν απαισιόδοξες και μιλούσαν για ραγδαία επιδείνωση του Κωνσταντίνου που διανύει το 82ο έτος της ηλικίας του.

 

Ήδη τα μέλη της πρώην Βασιλικής οικογένειας της Ελλάδος προετοιμάζονταν για το μοιραίο. Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλευρό του βρίσκονται διαρκώς ή πρώην Βασίλισσα Άννα Μαρία και ο γιος του Νικόλαος με τη σύζυγο του Τατιάνα.

 

  • Η υπόλοιπη οικογένεια έχει ειδοποιηθεί και σε όσους βρίσκονται εκτός θα μεταβούν στην Ελλάδα. Δηλαδή η Αλεξία, ο Παύλος, η Θεοδώρα και ο Φίλιππος.

 

Αν και όποτε επέλθει το μοιραίο η τελευταία κατοικία του Κωνσταντίνου θα είναι στα Βασιλικά Κτήματα στο Τατόϊ όπου βρίσκονται όλα τα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδος. Το ρεπορτάζ είναι σε πλήρη εξέλιξη την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές… 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.