Το αποκάλυψε στον αέρα του ΣΚΑΪ – Η κρυφή επιθυμία του Θέμη Σοφού για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

January 7, 2023


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 4/1. Η διάσημη παρουσιάστρια μίλησε για την εκπομπή της, Happy Day, στο κανάλι του ALPHA, η οποία μετράει πολλά χρόνια, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και μερικά θέματα της επικαιρότητας.Πιο συγκεκριμένα, έδωσε την δική της οπτική στο ζήτημα που δημιουργήθηκε α…



Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 4/1. Η διάσημη παρουσιάστρια μίλησε για την εκπομπή της, Happy Day, στο κανάλι του ALPHA, η οποία μετράει πολλά χρόνια, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και μερικά θέματα της επικαιρότητας.

Πιο συγκεκριμένα, έδωσε την δική της οπτική στο ζήτημα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και την Ελεονώρα Μελέτη (δείτε εδώ τι συνέβη και την δημόσια συγγνώμη του παρουσιαστή), ενώ μίλησε και για τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη ακόμα και σήμερα (δείτε εδώ την φωτογραφία που ανέβασε μαζί του μόλις μπήκε ο νέος χρόνος).

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Θέμη Σοφό

«Είναι γεγονός ότι αυτή την εκπομπή την αγαπώ, την έχω αγαπήσει και για εμένα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου αυτό το ξύπνημα κι αυτή η καλημέρα. Θεωρώ ότι η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη με εμάς για διάφορους λόγους.

Και ο Alpha διανύει μία πολύ καλή χρονιά σε όλες τις ζώνες, αλλά νομίζω ότι την δική μας εκπομπή την ευνόησε ότι υπήρξαν πολύ μεγάλες αλλαγές στις ζώνες σε ό,τι έχει να κάνει με τις ενημερωτiκές εκπομπές. Το ότι εμείς δεν αλλάξαμε ούτε την ώρα μας, ούτε τη σύνθεσή μας, βοήθησε ώστε να μείνουμε το γνωστό ραντεβού», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν που κλήθηκε να πάρει μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Δεν σου κρύβω ότι πέρσι κλήθηκα να πάρω κρίσιμες αποφάσεις και είχα την τιμή και τη χαρά να δεχτώ ωραίες προτάσεις –και σε μία περίπτωση να φτάσω κοντά – τελικά η καρδιά και το μυαλό μου είπε σταθερότητα. Είμαι άνθρωπος που δένεται, δεν είναι τυχαίο ότι δεν αλλάζω τους συνεργάτες μου. Ίσως να φαντάζομαι τον εαυτό μου για πολλά χρόνια ακόμη εδώ. Για τρία σίγουρα».

“Κάποια στιγμή είχαμε συζητήσει ένα ωραίο και ενδιαφέρον concept να κάνω συνεντεύξεις στη λογική των «Πρωταγωνιστών”. Το είχαμε συζητήσει πολύ θερμά, αλλά τελικά δεν προέκυψε», πρόσθεσε έπειτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.