Στο αυτόφωρο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

January 4, 2023


Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς, διότι μετά την συμμετοχή του στο Survivor 5, ο ίδιος προκάλεσε αρκετές φορές τα media με την συμπεριφορά του. Το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο προσκήνιο λόγω της σχέσης του με την σύντροφό του Νάνσυ, η οποία του έκανε πρόταση γάμου στο ταξίδι τους στο Λονδίνο.Πριν συμβεί αυτό, οι δυο τους χώρισαν για λίγο (δείτε εδ…



Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς, διότι μετά την συμμετοχή του στο Survivor 5, ο ίδιος προκάλεσε αρκετές φορές τα media με την συμπεριφορά του. Το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο προσκήνιο λόγω της σχέσης του με την σύντροφό του Νάνσυ, η οποία του έκανε πρόταση γάμου στο ταξίδι τους στο Λονδίνο.

Πριν συμβεί αυτό, οι δυο τους χώρισαν για λίγο (δείτε εδώ τι συνέβη), αλλά λίγες ημέρες αργότερα ανακοίνωσαν πως ήταν ξανά μαζί και ήταν πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσαν πως θα γίνουν πολύ σύντομα γονείς στο πρώτο τους παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.