Η Βίκυ Καγιά έκανε το πιο τέλειο casual look, στη Βουκουρεστίου – Σου βρήκαμε όλα τα κομμάτια στο Mango

January 4, 2023


Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr συνάντησε τη Βίκυ Καγιά στο κέντρο της Αθήνας, να απολαμβάνει τη βόλτα της, χθες 21/12/2022. Έκανε το τέλειο casual look καθώς επέλεξε μία πλεκτή ριγέ μπλούζα η οποία όπως έχουμε πει είναι πολύ μεγάλη τάση και την συνδύασε με λευκό πουκάμισο, χαλαρό μπλε τζιν και ένα τέλειο καπιτονέ λεπτό μπουφάν. Τέλος, ολοκλήρωσε το look της με λευκά sneakers (δες εδώ τις με…



Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr συνάντησε τη Βίκυ Καγιά στο κέντρο της Αθήνας, να απολαμβάνει τη βόλτα της, χθες 21/12/2022. Έκανε το τέλειο casual look καθώς επέλεξε μία πλεκτή ριγέ μπλούζα η οποία όπως έχουμε πει είναι πολύ μεγάλη τάση και την συνδύασε με λευκό πουκάμισο, χαλαρό μπλε τζιν και ένα τέλειο καπιτονέ λεπτό μπουφάν.

Τέλος, ολοκλήρωσε το look της με λευκά sneakers (δες εδώ τις μεγαλύτερες τάσεις στα παπούτσια για το 2023). Στη συνέχεια σου έχω βρει τα τέλεια κομμάτια για να αντιγράψεις πιστά το στιλ της. Είναι όλα από το Mango και συνδυάζονται μεταξύ τους, ώστε να προσεγγίσεις όσο το δυνατόν περισσότερο τη Βίκυ.

Βίκυ Καγιά

Αντίγραψε πιστά το look της Βίκυς από το Mango

Πουλόβερ ριγέ φερμουάρ

  • Ύφασμα από χοντρή πλέξη, λαιμός ψηλός, κλείσιμο στον γιακά, σχέδιο oversize, στάμπες ριγέ, ψηλός γιακάς με φερμουάρ. μακρύ μανίκι, ραφή πεσμένη στον ώμο
  • Τιμή: 29,99 €
  • Πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες

Mango πλεκτό
www.shop.mango.com

Μπουφάν overshirt καπιτονέ

  • Ύφασμα καπιτονέ, αδιάβροχο τεχνικό ύφασμα, γέμισμα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, σχέδιο oversize, γιακάς πουκαμίσου, μακρύ μανίκι, κλείσιμο με κουμπιά μπροστά, κλείσιμο με σούστες, δύο τσέπες εξωτερικές μπροστά με σούστες, εσωτερική φόδρα.
  • Τιμή: 55,99 €
  • Πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες

Mango μπουφάν
www.shop.mango.com

Τζιν παντελόνι culotte ψηλόμεσο

  • Ύφασμα βαμβακερό τύπου denim, ύφασμα ελαστικό, σχέδιο culotte και wideleg, ψηλόμεσο, ankle brace, θηλιές, δύο τσέπες με ρέλια μπροστά, πίσω τσέπες, κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί.
  • Τιμή: 22,99 € (αντί 29,99 € -23% έκπτωση)
  • Πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες

Mango παντελόνι
www.shop.mango.com

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Kate Moss ξαναχτυπά με ροζ μαλλιά… σε συνεργασία με τον οίκο Marc Jacobs

Καλοντυμένες και κακοντυμένες στα εγκαίνια μαγαζιού στην Κηφισιά

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.