Νίκος Πορτοκάλογλου: Η κούκλα σύζυγός του και η επεισοδιακή γνωριμία τους – «Ήταν ζευγάρι με έναν φίλο μου»

January 4, 2023


Με τα ωραιότερα λόγια μιλάει ο Νίκος Πορτοκάλογλου για την σύζυγό του, ενώ μετά από 40 χρόνια γάμου δηλώνει ακόμα πολύ ερωτευμένος. Ο ίδιος δηλώνει ότι είναι ο, τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή του.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι ένας από τους πιο αγαπημένους και καταξιωμένους καλλιτέχνες της γενιάς του, με φανατικό κοινό που τον ακολ…



Με τα ωραιότερα λόγια μιλάει ο Νίκος Πορτοκάλογλου για την σύζυγό του, ενώ μετά από 40 χρόνια γάμου δηλώνει ακόμα πολύ ερωτευμένος. Ο ίδιος δηλώνει ότι είναι ο, τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή του.



Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι ένας από τους πιο αγαπημένους και καταξιωμένους καλλιτέχνες της γενιάς του, με φανατικό κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε live και κάθε συναυλία που κάνει.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, πέρα από την αγάπη του για τη μουσική, δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην οικογένειά του, μιας και με την σύζυγό του, είναι πολύ ερωτευμένος, ακόμα και αν είναι παντρεμένοι περίπου 40 χρόνια. Για την στιγμή της γνωριμίας τους, ο Νίκος Πορτοκάλογλου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Τη γυναίκα μου τη γνώρισα σε μια παράσταση του Σαββόπουλου. Ήταν φίλη μια φίλης. Ήταν ήδη με κάποιον. Με κάποιον φίλο μου. Οπότε για πολλά χρόνια ήμασταν σε μια κοινή παρέα. Ήμασταν φίλοι. Η παρέα μετά διαλύθηκε και μετά από καιρό βρεθήκαμε πια και ανακαλύψαμε πως μπορούμε να είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι.



Ήταν περιπετειώδες. Ήταν με πολλά μπρος πίσω. Μάλιστα σε μια φάση από αυτές που είχαμε χωρίσει έγραψα τα “Ψέματα”. Νομίζω ότι αυτό το τραγούδι οφείλεται τελικά για το ότι γύρισε σε μένα. Συνολικά ήταν το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί»

Λίγα λόγια για τον Νίκο Πορτοκάλογλου



Δείτε στην παρακάτω gallery κοινές τους φωτογραφίες:



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.