Ανεμοστρόβιλος ξήλωσε τη σκεπή σπιτιού στη Βάρη: «Ξαφνικά είδα τον ουρανό» (video)

January 1, 2024


Μερικά δευτερόλεπτα χρειάστηκαν για να μείνει χωρίς σπίτι μια εξαμελής οικογένεια στην Βάρη, λόγω ενός ανεμοστρόβιλου που σάρωσε την περιοχή το βράδυ της Παρασκευής (15/12).Τμήμα της σκεπής ξηλώθηκε και «έκατσε» σε καλώδια του ηλεκτρικού ρεύματος. Τοίχοι έπεσαν δίπλα στην κούνια με το 1,5 ετών μωρό της οικογένειας. Έπιπλα καταστράφηκαν. Ο ιδιοκτήτης βρισκόταν μέσα στο σπίτι του στη Βάρη, μαζί με τ…


Χωρίς σκεπή έμεινε ένα σπίτι στη Βάρη λόγω του ανεμοστρόβιλου που πέρασε από την περιοχή το βράδυ της Παρασκευής (15/12).

Μερικά δευτερόλεπτα χρειάστηκαν για να μείνει χωρίς σπίτι μια εξαμελής οικογένεια στην Βάρη, λόγω ενός ανεμοστρόβιλου που σάρωσε την περιοχή το βράδυ της Παρασκευής (15/12).

Τμήμα της σκεπής ξηλώθηκε και «έκατσε» σε καλώδια του ηλεκτρικού ρεύματος. Τοίχοι έπεσαν δίπλα στην κούνια με το 1,5 ετών μωρό της οικογένειας. Έπιπλα καταστράφηκαν. Ο ιδιοκτήτης βρισκόταν μέσα στο σπίτι του στη Βάρη, μαζί με την οικογένεια του όταν ο ανεμοστρόβιλος χτύπησε μέσα στη νύχτα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» ο ιδιοκτήτης περιέγραψε πως μέσα στην νύχτα έγινε αντιληπτή η μανία της φύσης με τον ανεμοστρόβιλο στην περιοχή, ο οποίος ξήλωσε την σκεπή του σπιτιού της εξαμελούς οικογένειας, τμήμα της οποίας βρέθηκε πάνω σε καλώδια μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος.

Μάλιστα, από την πτώση της σκεπής τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά ένα από τα μέλη της οικογένειας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο θερμοσίφωνας του σπιτιού, που παρασύρθηκε από τους ανέμους, δεν έχει εντοπιστεί που προσγειώθηκε.

«Ένα βουητό απίστευτο σαν του σεισμού και ξεκόλλησε όλη η σκεπή. Σηκώθηκα επάνω και ξαφνικά είδα τον ουρανό. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Πέταξε τη σκεπή στο δρόμο και ο τοίχος έπεσε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης.

Προσωρινά η οικογένεια φιλοξενείται σε παρακείμενο σπίτι και τώρα ζητά την βοήθεια της Πολιτείας για να μπορέσει άμεσα να διορθώσει τις ζημιές εν μέσω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και να καταστεί εφικτή η επιστροφή της εξαμελούς οικογένειας στην εστία της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.