Τρικαλινός απόστρατος επένδυσε το εφάπαξ σε “ροζ” γκαρσονιέρες και έγινε ζάμπλουτος

January 1, 2024


Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του trikalatroll.gr, με τα χρήματα που απέκτησε από το εφάπαξ μόλις συνταξιοδοτήθηκε από την υπηρεσία του, αγόρασε γκαρσονιέρες τις οποίες μετέτρεψε σε “ροζ φωλίτσες” και μέσω ειδικής πλατφόρμας τις μισθώνει σε παράνομα κυρίως ζευγαράκια για δύο ώρες κάθε φορά, έναντι 30 ευρώ.Μάλιστα απασχολεί και δύο καμαριέρες, ενώ σε ερώτημα πρώην συναδέλφου του πότε είναι οι…



Τρελές αποδόσεις αποφέρει σε δαιμόνιο Τρικαλινό απόστρατο, η επένδυση που έκανε κοντά στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του trikalatroll.gr, με τα χρήματα που απέκτησε από το εφάπαξ μόλις συνταξιοδοτήθηκε από την υπηρεσία του, αγόρασε γκαρσονιέρες τις οποίες μετέτρεψε σε “ροζ φωλίτσες” και μέσω ειδικής πλατφόρμας τις μισθώνει σε παράνομα κυρίως ζευγαράκια για δύο ώρες κάθε φορά, έναντι 30 ευρώ.

Ώρες αιχμής: Όταν έχει λαϊκή 

Μάλιστα απασχολεί και δύο καμαριέρες, ενώ σε ερώτημα πρώην συναδέλφου του πότε είναι οι ώρες αιχμής στην “επιχείρησή του” απάντησε, όταν έχει ποδόσφαιρο η τηλεόραση, είναι τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοικτά το απόγευμα και άκουσον – άκουσον, κάθε Δευτέρα το πρωί λόγω..λαϊκής!


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.