«Πατέρα κάτσε φρóνιμα, μην γiνεσαι ρεζiλι»: Η απiθανη αντίδραση της κόρης του Πλεύρη για τον γάμο του πατέρα της

January 1, 2024


Μετά τον βουλευτή της ΝΔ, που σχολίασε ειρωνικά “αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα”, και η αδερφή του Φένια αντέδρασε στον γάμο, μόνο που το έκανε με πιο χιουμοριστικό τρόπο.“Πατέρα κάτσε φρόνιμα
Μη γίνεσαι ρεζίλι
Τα νιάτα θέλουν έρωτα
Κι οι γέροι χαμομήλι”.Τον γάμο του πατέρα του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, σχολίασε νωρίτερα και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης.Ο…



Την αντίθεση τους στον γάμο του πατέρα τους, Κωνσταντίνου Πλεύρη, με την Τζόρτζια Σιακαβάρα εκδήλωσαν ο Θάνος και η Φένια Πλεύρη.

Μετά τον βουλευτή της ΝΔ, που σχολίασε ειρωνικά “αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα”, και η αδερφή του Φένια αντέδρασε στον γάμο, μόνο που το έκανε με πιο χιουμοριστικό τρόπο.

Σε story της στο Instagram, η Φένια Πλεύρη ανέβασε ένα απόσπασμα τραγουδιού στο οποίο εμφανίζεται ο Γιώργος Ζαμπέτας:

“Πατέρα κάτσε φρόνιμα
Μη γίνεσαι ρεζίλι
Τα νιάτα θέλουν έρωτα
Κι οι γέροι χαμομήλι”.

Πλεύρης

Το τραγούδι που ανέβασε η Φένια Πλεύρη:

Θάνος Πλεύρης: Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα

Τον γάμο του πατέρα του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, σχολίασε νωρίτερα και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης.

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, που δεν βρέθηκε στο γάμο του πατέρα του, έγραψε σήμερα, “Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα”.

Ο κρυφός γάμος στις 18 Δεκεμβρίου

Όπως έγινε γνωστό σήμερα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Ontime, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Ιερά Μονή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή.

Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό μοναστήρι, που το επισκέπτεται πάρα πολύς κόσμος απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό. Η φήμη του οφείλεται στους εξορκισμούς που γίνονται εκεί, αλλά και στο διάβασμα των ευχών του αγίου Κυπριανού και της αγίας Ιουστίνης σε πιστούς. Κουμπάρος ήταν ένας καλός φίλος του Κωνσταντίνου Πλεύρη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στον γάμο δεν παρευρέθηκε ούτε ο Θάνος Πλεύρης, ούτε η αδελφή του Φένια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.