Κάποιες ευαίσθητες δικές τους ιστορίες μοιράστηκαν η Ευλαμπία Ρέβη και ο Σπύρος Χαριτάτος μέσα από την εκπομπή «Τώρα Μαζί». Αφορμή στάθηκε το σχετικό σποτ που γύρισαν κορυφαίοι αθλητές και δημοσιογράφοι σχετικά με την ενδοσχολική βία και τον εκφοβισμό, στο οποίο συμμετέχει και η ίδια η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΟΡΕΝ.«Κάναμε μία κουβέντα με την Ευλαμπία εκτός αέρα και της λέω ότι πρέπε…
Κάποιες ευαίσθητες δικές τους ιστορίες μοιράστηκαν η Ευλαμπία Ρέβη και ο Σπύρος Χαριτάτος μέσα από την εκπομπή «Τώρα Μαζί». Αφορμή στάθηκε το σχετικό σποτ που γύρισαν κορυφαίοι αθλητές και δημοσιογράφοι σχετικά με την ενδοσχολική βία και τον εκφοβισμό, στο οποίο συμμετέχει και η ίδια η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΟΡΕΝ.
«Κάναμε μία κουβέντα με την Ευλαμπία εκτός αέρα και της λέω ότι πρέπει να σπάμε τη σιωπή αλλά φοβόμαστε πλέον σε ποιους να μιλήσουμε, κάποιοι παραφυλάνε στη γωνία για να το χρησιμοποιήσουν εναντίον σου. Χθες ήθελες να μοιραστείς συγκεκριμένα πράγματα που μου τα εκμυστηρεύτηκες και με συγκλόνισαν», είπε αρχικά ο Σπύρος Χαριτάτος.
«Αμφιταλαντεύτηκα πάρα πολύ όταν ανέβασα το συγκεκριμένο σποτάκι στο Facebook, έχω γράψει και ένα κείμενο αναλυτικά. Θέλεις να το πω και στην τηλεόραση; ΟΚ», απάντησε η Ευλαμπία Ρέβη παίρνοντας τον λόγο.
«Είχαμε αλλάξει σχολικό περιβάλλον στα 8 και ήταν πολύ δύσκολο το πρώτο διάστημα. Μου έκαναν bullying για τα κιλά μου, επειδή ήμουν καλή μαθήτρια και αγοροκόριτσο. Υπάρχει ένα τραγούδι που όταν το ακούω ακόμα και σήμερα μου φέρνει στο μυαλό αυτές τις αναμνήσεις», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ.
«Σε ευχαριστώ που το κάνεις δημόσια με τη δική μου προτροπή. Έχω κι εγώ κάτι παρόμοιο που το πάλεψα μέσα μου για χρόνια. Ήμουν το σημείο αναφοράς των συμμαθητών μου, ο δάσκαλος απέφευγε να μου μιλήσει ή μου έριχνε περισσότερο ξύλο – μιλάμε για ξύλο – από τους άλλους όταν έκανα μία σκανδαλιά, επειδή ήταν διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων από τον πατέρα μου και επειδή ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών», παραδέχεται από την πλευρά του ο Σπύρος Χαριτάτος.
«Τα παιδιά για να εκφράσουν κάτι άσχημο προς ένα άλλο παιδί σημαίνει πως ή το σπίτι τους δεν είναι καλό ή ο περίγυρός τους είναι κακοποιητικός και είναι πληγωμένα παιδιά», επισημαίνει η Ευλαμπία Ρέβη.
«Έπρεπε να το συζητάω περισσότερο με τον εαυτό μου, γι’ αυτό σου είπα συγχαρητήρια την προηγούμενη βδομάδα που είπες ότι έχεις κάνει ψυχοθεραπεία. Αν έκανα κι εγώ ψυχοθεραπεία – πού να έλεγες τότε για ψυχολόγους; – θα το είχα σβήσει από μέσα μου πολύ πιο νωρίς», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Σπύρος Χαριτάτος.