Ο γνωστός επιχειρηματίας που είχε καταφέρει να γράψει τη δική του ιστορία στη νυχτερινή Αθήνα, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και τελικά δεν άντεξε αφήνοντας την τελευταία του πνοή.Οι άνθρωποι που τον γνώρισαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του, κάνουν λόγο για έναν καλοσυνάτο και γενναιόδωρο άνθρωπο που έμπαινε πάντα “μπροστά” για τους συνεργάτες του.Ανάμεσα σε εκ…
Ο Στήβ Κακέτσης έφυγε απο τη ζωή την Παρασκευή σε ηλικία 73 ετών.
Ο γνωστός επιχειρηματίας που είχε καταφέρει να γράψει τη δική του ιστορία στη νυχτερινή Αθήνα, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και τελικά δεν άντεξε αφήνοντας την τελευταία του πνοή.
Οι άνθρωποι που τον γνώρισαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του, κάνουν λόγο για έναν καλοσυνάτο και γενναιόδωρο άνθρωπο που έμπαινε πάντα “μπροστά” για τους συνεργάτες του.
Το αντίο από τον Λευτέρη Παντάζη
Ανάμεσα σε εκείνους που γνώρισαν τον Στηβ Κακέτση και συνεργάστηκαν μαζί του στο ιστορικό νυχτερινό κέντρο “Νεράιδα” είναι και ο Λευτέρης Πανταζής.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής, θυμάται τα χρόνια της συνεργασίας του με τον Στηβ Κακέτση, τον περιγράφει με τα καλύτερα λόγια ενώ αποκαλύπτει πως ο επιχειρηματίας τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να απομονωθεί.
«Στη Νεράιδα, ήμουν για 7-8 σεζόν με μεγάλη επιτυχία. Όλα τα σχήματα που κάναμε με τον Στηβ ήταν επιτυχημένα. Σαν άνθρωπος, ο Στηβ έβαζε πάντα μπροστά τα στήθια του για τους καλλιτέχνες. Ήταν ένας αγωνιστής, ένας πολεμιστής. Ήθελε πάντα τα σχήματα στο μαγαζί που είχε να πηγαίνουν καλά γι’ αυτό και βοηθούσε τους καλλιτέχνες, τους στήριζε. Ο Στήβ, ήταν ένας ζωντανός άνθρωπος. Τα επτά χρόνια της συνεργασίας μας, μόνο καλά έχω να θυμάμαι» αναφέρει αρχικά στο TLIFE o Λευτέρης Πανταζής.
«Είχα μάθει ότι τα δυο τελευταία χρόνια ήταν άρρωστος. Τον είχα πάρει πολλές φορές τηλέφωνο. Συνήθως όμως δεν απάνταγε. Από όταν αρρώστησε και έπειτα, δεν πολυμίλαγε, είχε απομονωθεί. Δεν ήθελε να μιλάει, είχε απομακρυνθεί από τους φίλους του. Ίσως το ότι έχασε το μαγαζί του και το ότι έφυγε από την νύχτα να τον έριξαν ψυχολογικά» προσθέτει σε άλλο σημείο ο Λευτέρης Πανταζής.