Με ποια γνωστή παρουσιάστρια ζευγάρι ο τραγουδιστής των Alcatrash, Πέτρος Πυλαρινός;

January 27, 2023


Σε συνέντευξη που έδωσε το συγκρότημα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ρωτήθηκε ποιες εκπομπές παρακολουθεί στην τηλεόραση.Ο τραγουδιστής, Πέτρος Πυλαρινός, ανέφερε πως παρακολουθεί τον ”Τροχό της τύχης” και η Κατερίνα αποκάλυψε πως ο frontman και η παρουσιάστρια Βάλια Χατζηθεοδώρου έχουν έρθει αρκετά κοντά το τελευταίο διάστημα.Η ξανθιά καλλονή ασχολείται µε τον χώρο της περιποίησης και τη…


Σε συνέντευξη που έδωσε το συγκρότημα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ρωτήθηκε ποιες εκπομπές παρακολουθεί στην τηλεόραση.

Ο τραγουδιστής, Πέτρος Πυλαρινός, ανέφερε πως παρακολουθεί τον ”Τροχό της τύχης” και η Κατερίνα αποκάλυψε πως ο frontman και η παρουσιάστρια Βάλια Χατζηθεοδώρου έχουν έρθει αρκετά κοντά το τελευταίο διάστημα.

Η ξανθιά καλλονή ασχολείται µε τον χώρο της περιποίησης και της οµορφιάς, ενώ φηµολογείται πως είχε ένα σύντοµο ειδύλλιο στο παρελθόν µε τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.