“Τα best-selling Sex Toys… και bye-bye μονοτονία”

November 28, 2022


Τα Sex Toys δεν είναι πλέον taboo, απευθύνονται εξίσου σε άνδρες και γυναίκες, οπότε το λιγότερο που πρέπει να κάνετε είναι να είστε καλά διαβασμένοι!Συμβουλευτήκαμε την ομάδα του Lovejoy.gr, ένα boutique online sεxshop, με υψηλά standards για το κοινό του (ειδικεύεται στη γυναικεία απόλαυση) και ένα από τα πιο εύχρηστα sites για να πραγματοποιήσεις την αγορά σου σε λιγότερο από 1 λεπτό!Τα βασικά …



Τα Sex Toys δεν είναι πλέον taboo, απευθύνονται εξίσου σε άνδρες και γυναίκες, οπότε το λιγότερο που πρέπει να κάνετε είναι να είστε καλά διαβασμένοι!

Συμβουλευτήκαμε την ομάδα του Lovejoy.gr, ένα boutique online sεxshop, με υψηλά standards για το κοινό του (ειδικεύεται στη γυναικεία απόλαυση) και ένα από τα πιο εύχρηστα sites για να πραγματοποιήσεις την αγορά σου σε λιγότερο από 1 λεπτό!

Τα βασικά γυναικεία sεx toys χωρίζονται σε πολλές και εξαιρετικές κατηγορίες, που η κάθε μια συντελεί στο να σπάσει τη “μονοτονία του στρώματος” και να ανεβάσει, ανάλογα την επιλογή σας, τη σeξουαλικότητα
σας. Το LoveJoy.gr σας φέρνει τις πιο αξιόπιστες μάρκες, που θα σας εκπλήξουν με το design τους, εννοείται τις επιδόσεις τους και ακόμα και με το …unboxing τους.

Οι κλασσικοί δονhτές είναι all-time-classic, γι’ αυτό και διαθέτουν ιδιαίτερο χώρο στο Lovejoy.gr. H συλλογή περιλαμβάνει τα must-have της κατηγορίας, εσείς απλώς διαλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε σας! Επόμενοι στη σειρά, οι ρεαλιστικοί δονhτές, που θα σας εκπλήξουν με τα αναπάντεχα σχέδια και …μεγέθη τους. Ίσως η πιο περιζήτητη κατηγορία δονhτών!

Δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε τα Rabbit, μια τεράστια κατηγορία, που σας ικανοποιεί … διπλά!!
Και φυσικά, τα θρυλικά massage wands, με επιλογές από τις πιο γνωστές και καινοτόμες εταιρείες, την ανώτερη ποιότητα υλικών και την απόδοση τους.

Και για τις πιο παιχνιδιάρικες στιγμές, με παρέα ή χωρίς, μην παραλείψετε να αποκτήσετε κάποιο από τα απίθανα remote controls και pleasure balls. Είναι από τις best selling κατηγορίες, γιατί όλα αυτά τα μικρά παιχνιδιάρικα Sex Toys είναι φανταστικά και για προκαταρκτικά παιχνίδια. Σας παρουσιάζουμε εδώ τις best selling επιλογές – περιττό να πούμε ότι ήταν όλα «έρωτας με την πρώτη ματιά»:

Εύκαμπτος κλασσικός δονhτής της γνωστής εταιρείας You2Toys. Σε σχήμα τουλίπας, με μεγάλο προεξέχων κεφάλι, λείο σώμα και μικρή προεξοχή για τον ερεθισμό της κλειτορίδας. Με 20 προγράμματα
δόνησης ελεγχόμενα με το πάτημα ενός κουμπιού.

δονhτές

Απόκτησε το εδώ

Αυτό το χαριτωμένο δονhτάκι για το δάχτυλο σας επιτρέπει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Κατάλληλο δώρο και για την κολλητή σας, αφού όπως γράφει η πολυτελής συσκευασία: “Μπορεί ο πρώην σας να μην μπόρεσε ποτέ να βρει το γλυκό σημείο της κλειτορίδας σας, τι θα γίνει όμως αν δεν τα καταφέρει και ο επόμενος;!”

Sex Toys

Απόκτησε το εδώ

O συγκεκριμένος δονhτής rabbit της ToyJoy, διαθέτει δόνηση και στις δυο κορυφές μαζί με εσωτερική περιστροφή που θα ζήλευαν και τα πιο ακριβά sεxtoys. Το design μιλάει από μόνο του ενώ η ποιότητα είναι
εγγυημένη από την κατασκευάστρια εταιρεία ToyJoy. Ο ορισμός του Value for Money ή αλλιώς, αξίζει τα λεφτά του! ΗΟΤ ΗΟΤ ΗΟΤ!!!

δονhτές

Απόκτησε το εδώ

Είστε αρκετά τολμηρές να αγοράσετε ένα Vibrating Pleasure Ball και να δώσετε τον έλεγχο στον σύντροφό σας; Αφεθείτε στη βελούδινα απαλή σιλικόνη και παίξτε το παιχνίδι της έκπληξης!

Sex Toys

Απόκτησε το εδώ

Βελούδινα απαλή κόκκινη σφήνα με λαμπερό κόκκινο πετράδι στη βάση της. Από εξαιρετικής ποιότητα σιλικόνη για φανταστικές εμπειρίες απόλαυσης!

Sex Toys

Απόκτησε το εδώ

Ένας μοναδικός δονhτής rabbit στο είδος του, θερμαινόμενος (max 42 °C) ώστε να ανεβάζει τις αισθήσεις! Μαλακός και βελούδινος στην υφή από απαλή σιλικόνη. Ελαφρώς κυρτός για να διατηρήσει το μυστήριο! Και μόνο λόγω της μοναδικότητας του, έχει κερδίσει επάξια την ένδειξη HOT από το LoveJoy! Απόκτησε το!!

δονhτής

Απόκτησε το εδώ

Πανίσχυρη σφήνα 15 προγραμμάτων δόνησης με έλεγχο έντασης σε ένα πρακτικό remote control. Κατασκευασμένη από σιλικόνη υψηλής ποιότητας και με αδιάβροχη λειτουργία.

sεx toy

Απόκτησε το εδώ

Κλασσικός δονhτής της εταιρείας ToyJoy σε ένα ευχάριστο κυματιστό σχήμα. Από σκληρό πλαστικό ABS με βελούδινη επίστρωση PU. Διαθέτει ρυθμιζόμενες δονήσεις για απόλυτο έλεγχο και εγγυημένη απόλαυση.

Sex Toys δονhτές

Απόκτησε το εδώ

PHOTO GALLERY

Sex Toys
Sex Toys δονhτές
δονhτές
Sex Toys
Sex Toys
δονhτές
δονhτής
sεx toy

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.