Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 19χρονη μητέρα πήδηξε στο κενό από τον δεύτερο όροφο λόγω ερωτiκής απογοήτευσης

July 21, 2022


Αγωνία επικρατεί στην περιοχή της Ξηροκρήνης, στη Θεσσαλονίκη, καθώς 19χρονη κοπέλα πήδηξε στο κενό από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Αγίων Πάντων.Δείτε επίσης: Θρίλερ με 10χρονο αγοράκι στ…



Αγωνία επικρατεί στην περιοχή της Ξηροκρήνης, στη Θεσσαλονίκη, καθώς 19χρονη κοπέλα πήδηξε στο κενό από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Αγίων Πάντων.

Δείτε επίσης: Θρίλερ με 10χρονο αγοράκι στο Αγρίνιο: Το παιδί έπεσε από μπαλκόνι σε μεγάλο ύψος – Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ της Πάτρας

Η νεαρή κοπέλα, μητέρα δύο παιδιών, έπεσε στην πρασιά της οικοδομής λίγο πριν από τις 22:30, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, η απόφασή της να πηδήξει στο κενό οφείλεται σε ερωτiκή απογοήτευση.

Παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχοντας τις αισθήσεις της, με κακώσεις όμως στη σπονδυλική στήλη. Η κλινική εικόνα είναι καλή ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

ασθενοφόρο θεσσαλονίκη πτώση 19χρονης

Σοκ στην Τουρκία: Μωρό πέφτει από μπαλκόνι και προσγειώνεται στην πλάτη περαστικού (Video)

Έκπληκτος έμεινε ένας περαστικός άνδρας στην Τουρκία όταν διαπίστωσε ότι αυτό που χτύπησε πάνω στην πλάτη του ήταν ένα μωρό, που είχε πέσει από το μπαλκόνι!

Ένα σοκαριστικό ατύχημα συνέβη στην Τουρκία, όταν ένα μωράκι σώθηκε από θαύμα. Στα πλάνα της κάμερας φαίνεται το παιδί ενός έτους να πέφτει με το κεφάλι από μπαλκόνι, αλλά να καταλήγει στην πλάτη ενός περαστικού και να σώζεται.

Δείτε επίσης: 27χρονη έγκυος πήγε να κάνει υπερηχογράφημα – Όταν το είδαν οι γιατροί πάγωσαν και της είπαν να το ρίξει! (Video)

Ο συγκεκριμένος άνδρας κοιτούσε μια βιτρίνα καταστήματος, όταν το μωρό γλίστρησε ανάμεσα στα κάγκελα του μπαλκονιού και έπεσε από τον πρώτο όροφο. Για καλή του τύχη έπεσε πρώτα πάνω στην πλάτη του και στη συνέχεια στο έδαφος.

Τρομαγμένος από το χτύπημα, ο άνδρας διαπίστωσε με έκπληξη ότι αυτό που είχε πέσει στην πλάτη του ήταν ένα μωράκι, το οποίο βρισκόταν στο πεζοδρόμιο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, η μητέρα του κατέβηκε και το μετέφερε στο εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα τοπικά τουρκικά Μέσα, το μωρό έπαιζε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, όταν γλίστρησε μέσα από τα κάγκελα. «Στην αρχή νόμιζα ότι έπεσε πάνω μου γλάστρα. Όταν γύρισα όμως, είδα το παιδί. Προσγειώθηκε στην πλάτη μου και μετά χτύπησε στο έδαφος. Είχε λίγο αίμα στο στόμα και στα δόντια», είπε ο ήρωας του περιστατικού.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.