Τέλος η κόντρα: Χρήστος Δάντης και Σπύρος Μαρτίκας έλυσαν τις διαφορές τους σε έξοδο με τα κopίτσια τους

July 21, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Για φαγητό φαίνεται πως πήγαν στη Γλυφάδα, μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης ο Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ασημίνα Χατζηανδρέου κ…





Για φαγητό φαίνεται πως πήγαν στη Γλυφάδα, μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης ο Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Χρήστος Δάντης.



Ο Σπύρος Μαρτίκας με την Ασημίνα Χατζηναδρέου είχαν αρκετές συγκρούσεις μεταξύ τους στο παιχνίδι, με τον τραγουδιστή Χρήστο Δάντη να παίρνει θέση, υπερασπιζόμενος την σύντροφό του μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram.

Μάλιστα υπενθυμίζουμε πως ενώ βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο ο Μαρτίκας είχε προκαλέσει την οργή του τραγουδιστή, καθώς τον είχε χαρακτηρίσει «βιτρίνα της Ασημίνας».

Ωστόσο, φαίνεται πως όλα πια ανήκουν στο παρελθόν και οι πρώην συμπαίκτες μαζί με τον ερμηνευτή βγήκαν για φαγητό, όπου και έλυσαν τις διαφορές τους, όπως είδαμε από τι φωτογραφίες που ανέβασαν χαμογελαστοί σε story στο Instagram.



Δείτε τις φωτογραφίες





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.